938731300 info@lafarola.net

Ja estem a l’agost, i ja arriba la Festa Major de Manresa. Us convidem a tots a gaudir d’ella, i també de tota l’oferta d’activitats que n’hi ha per tots els públics.

Per conèixer la programació de la Festa Major, us recomanem visitar la web de l’ajuntament.

 

Aprofitem l’avinentesa per destacar també les principals actuacions al Kursaal i us recordem que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

La Farola Post 9 Imagen Carlos Latre

Comencem amb les tres actuacions de Carlos Latre. Després de més de 350.000 espectadors aplaudint-lo per tots els teatres d’Espanya, el showman celebra els seus 15 anys al món de l’espectacle amb un one-man-show més proper i més divertit que mai. “15 años no es nada” posa en escena tots els personatges que l’han acompanyat durant la seva trajectòria en ràdio, cinema, televisió i teatre.

Humor, imitacions, música i actualitat en un trepidant espectacle en què no podreu parar de riure.

Les actuacions es celebraran els dies 28, 29 i 30 d’agost a la Sala Gran del Kursaal.

La Farola Post 9 Imagen Sirex - Mustangs

Sirex – Mustang (31 d’agost, 18:00h): dos dels conjunts més famosos de l’Espanya dels anys seixanta, s’aturaran al Kursaal aquesta propera Festa Major, en un altre concert que recupera les cançons de sempre que els van portar a l’èxit.

La Farola Post 9 Imagen Gala Circ

5ª Gala de Circ (27 d’agost, 21:00h): L’Associació de Circ La Crica presenta per aquesta propera Festa Major de Manresa la 5a Gala de Circ a la sala gran del Kursaal. Amb més de mitja dotzena d’artistes de companyies de circ, hi podreu veure números de trapezi, equilibris, malabars, a més a més d’altres sorpreses.

 

Aquesta és les nostres recomanacions per aquest mes d’agost. Us desitgem una bona Festa Major i us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

 

Share This