938731300 info@lafarola.net

Avui us volem presentar dos comerços de la nostra ciutat amb els quals col·laborem amb una promoció del 50% de descompte per als seus clients. Es tracta de dos comerços relativament nous a la nostra ciutat, però que de seguida s’han fet un lloc i un públic fidel, i dels quals molts de vosaltres ja heu sentit parlar o fins i tot sou clients habituals:

 

Post 6 - igrega - La Farola

igrega BAR: situat al barri antic, aquest local s’ha fet un lloc a la nit manresana. Destaca per la seva carta de vins i els seus gintònics. A més a més, és el lloc escollit per presentar els seus directes artistes com Puput o Ferran Palau. També podeu anar a veure partits i gaudir amb el seu ambient. Ja sabeu, si aneu a algun concert, veure un partit, o simplement a prendre una copa amb bona companyia us oferim un descompte del 50%.

 

Post 6 - El Taller - La Farola

EL TALLER: situat al carrer Nou, 17, EL TALLER ens ofereix la possibilitat de personalitzar i crear els nostres propis complements de moda. D’aquesta manera, aconseguim no només que el preu sigui absolutament accessible per a tothom, sinó que cada peça sigui única i personal. També ofereixen tallers gratuïts per aprendre les tècniques per fer els nostres propis complements. Especialment pensat pels assistents a aquests tallers, oferim el descompte del 50% per al nostre pàrking.
I per als que tenen dificultats per trobar el temps per fer els seus propis complements o assistir a un dels tallers, sempre queda la possibilitat d’adquirir algun dels collars exposats. Recordeu que mai fan dos iguals 😉

 

Fins aquí les nostres recomanacions. Si us han agradat, feu-li un favor als vostres amics i compartiu. Gràcies a tots!!

Share This