938731300 info@lafarola.net

Aquesta setmana ens complau presentar dos comerços de referència amb els que col·laborem amb la nostra promoció de 50% de descompte per als seus clients. Es tracta d’una proposta d’oci per aquest estiu i d’altra per a ‘moments especials’:

Imagen Rovira Post 8 La Farola

 

Joieria Rovira: situada la centre de la ciutat, la joieria Rovira és un dels comerços més emblemàtics. Creada l’any 1967 per Josep Mª Rovira, i després de 50 anys de dedicació s’han convertit en un referent i punt de venta exclusiu de joies, rellotges i regals per a ocasions especials. I perquè puguin gaudir de la seva experiència tots els seus clients a Manresa i el Bages, des de La Farola oferim un descompte del 50% al nostre pàrking.

 

Imagen Ítaca Post 8 La Farola

 

ÍTACA MANRESA: s’ha convertit en un local de trobada al centre de Manresa. Sota el concepte de “cerveseria mediterrània” pretén fidelitzar als seus clients i que aquests siguin els seus millors ambaixadors, complementant la seva oferta amb els seus còctels, els mossecs i els esdeveniments diversos (retransmissions esportives, activitats culturals, dies temàtics i altres sorpreses). A més, a l’estiu amplien els seus serveis amb ‘Ítaca Kursaal’ a la terrassa del Kursaal. Segur que ens trobem allà quest estiu!!

 

Fins aquí les nostres dues recomanacions d’aquest mes. Si us han agradat, ho podeu compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies a tots!!

Share This