938731300 info@lafarola.net

Ja tenim aquí l’estiu, i una nova selecció d’activitats per aquest mes de juliol. Aprofitem per recordar-vos que si acudiu als espectacles que es celebren al Kursaal i veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

 

La Farola - Poveda - Post 7

Comencem amb el concert d’un gran artista amb una veu incomparable: Miguel Poveda (divendres 10 de juliol, 21:00h): Acompanyat a la guitarra per Chicuelo i a la percussió per Paquito González, i amb la direcció musical del mestre Joan Albert Amargós, el cantant badaloní oferirà un concert mostrant gran part de les seves preferències musicals. Des de la seva formació com a cantaor flamenc passant per la poesia i la copla, es converteix així en un espectacle dinàmic i variat ple d’emocions.

El concert es celebrarà a la Sala Gran del Kursaal, i ens portarà ‘Arte’ amb majúscules, en el qual els sentiments esclaten i s’alliberen.

 

La Farola - Booomba - Post 7

Booomba (dimecres 15 de Juliol, de 21:00h a 23:00h): quarta i última experiència d’escape al Kursaal abans de les vacances d’estiu. Booomba! by Cocolisto és una ‘escape experience’ que posa a prova la intel·ligència, l’enginy, i especialment la nostra capacitat de treballar en equip per resoldre enigmes i desactivar la bomba amagada a una maleta.

Cocolisto  porta a Manresa la primera ‘escape experience’ que estan fent furor a ciutats com Barcelona, Madrid, Nova York… Tota la informació a: http://cocolisto.com/project/kursaal-gastronomic/

 

 

Finalment, aquest mes destaquem dues activitats organitzades per la Cambra de Comerç de Manresa: ‘JORNADA DE FORMACIÓ DE BUSINESS ANGELS’ . Els participants coneixeran criteris i estratègies per avaluar i gestionar de forma sistematitzada un projecte d’inversió en base a un anàlisi complet i alguns casos pràctics. Tindrà lloc el dijous 9 de juliol, de 09:15 a 17:00h.

També destaquem l’acte ‘SEPA II (SINGLE EURO PAYMENTS AREA) PREPARATS PEL NOU ESCENARI 2016’, que tindrà lloc el dimarts 7 de juliol, de 09:30 a 11:00.

Totes les activitats tenen lloc a la pròpia Cambra de Comerç de Manresa (Muralla del Carme, 17-23).

 

Aquesta és la nostra selecció per aquest mes de juliol. Confiem que sigui del vostre interès. Si és així, us convidem a compartir-la. Gràcies.

 

Share This