Què fer al Bages?

Terra de contrastos.

El Bages.

El Bages, es troba situat al centre de Catalunya, és una terra de contrastos gràcies al seu variat patrimoni. Natura, història i arquitectura. És testimoni de totes les èpoques i estils.

Restes prehistòriques de les coves del Toll, monuments romànics, gòtics, renaixentistes i barrocs de gran relleu des de la muntanya de sal de Cardona als parcs naturals de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Una comarca fèrtil amb una gran força de la terra que li permet produir vi de qualitat amb la Denominació d’Origen Pla de Bages i una gran varietat de productes productes naturals. Un indret ple de contrastos i amb un ventall de propostes i d’atractius turístics.

Manresa 2022

La commemoració del 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi de Loiola Manresa s’escaurà 2022. Mitjançant el
Santuari de la Cova i el Camí Ignasià, el compromís dels jesuïtes per fer de la ciutat un centre d’atracció per als pelegrins i turistes.

De la mateixa manera, la pertinència de l’ordre dels jesuïtes de l’actual Papa ha ajudat a despertar al món un major interès en el món de Ignasi, que sens dubte afectarà a la commemoració. L’impacte de tot això s’uneix, en última instància, en l’horitzó de 2022.

Saber més

2022

 

video

 

Share This