938731300 info@lafarola.net

Què fer al Bages?

Terra de contrastos.

El Bages.

El Bages, es troba situat al centre de Catalunya, és una terra de contrastos gràcies al seu variat patrimoni. Natura, història i arquitectura. És testimoni de totes les èpoques i estils.

Restes prehistòriques de les coves del Toll, monuments romànics, gòtics, renaixentistes i barrocs de gran relleu des de la muntanya de sal de Cardona als parcs naturals de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Una comarca fèrtil amb una gran força de la terra que li permet produir vi de qualitat amb la Denominació d’Origen Pla de Bages i una gran varietat de productes productes naturals. Un indret ple de contrastos i amb un ventall de propostes i d’atractius turístics.

Manresa 2022

La commemoració del 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi de Loiola Manresa s’escaurà 2022. Mitjançant el
Santuari de la Cova i el Camí Ignasià, el compromís dels jesuïtes per fer de la ciutat un centre d’atracció per als pelegrins i turistes.

De la mateixa manera, la pertinència de l’ordre dels jesuïtes de l’actual Papa ha ajudat a despertar al món un major interès en el món de Ignasi, que sens dubte afectarà a la commemoració. L’impacte de tot això s’uneix, en última instància, en l’horitzó de 2022.

Saber més

2022

 

video

 

Share This