Com sempre, us recordem la nostra col·laboració amb el Kursaal i que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

VÍCTOR ULLATE BALLET

‘El amor brujo’

dissabte, 3 de març – 21:00 h

Després de gairebé 4 anys, el Víctor Ullate Ballet torna al Kursaal amb una revisió d’ ’El Amor brujo’ que va estrenar el maig de 1994 al Teatro de la Maestranza de Sevilla i la renova amb una nova escenografia i vestuari, donant més protagonisme a la llum.

A més a més, en aquesta versió es duu a terme una aposta musical trencadora amb la inclusió del grup de dark ambient In Slaughter Natives, que se suma als efectes musicals creats per Luís Delgado per a la versió original i que condueixen l’espectador a una travessia entre la vida i la mort, un viatge cap al més enllà.

L’obra, escrita per Falla a principis del segle XX, i de marcat caràcter andalús, aprofundeix en el misticisme gitano, acostant-se a l’amor en la seva forma més primitiva i essencial. Explica la història de Candela, una noia gitana, enamorada de Carmelo, que és turmentada per l’espectre del seu antic amant. Una història d’amor i passió, de llàgrimes i desconsol, de bruixeria i seducció, de mort i de dansa.

Una cita ineludible per als amants de la dansa.

SUMMER LOVE

Manresa Teatre Musical

dissabte, 10 de març – 17:00 h
dissabte, 10 de març – 21:00 h

Un any després de seduir el Kursaal amb ‘Dolly, una dona exasperant’, l’escola MTM, Manresa Teatre Musical, torna a la Sala Gran del Kursaal amb el musical ‘Summer love’.

Després d’un romàntic i meravellós estiu junts, les vacances s’acaben i una parella de joves es veu obligada a separar-se. Inesperadament el destí fa que es retrobin a l’inici del nou curs a l’institut, però l’actitud d’ell ja no és la mateixa. Aquell noi encantador i atent ara és arrogant i insensible, i ella es preguntarà qui és el veritable noi que va conèixer a l’estiu.

No us perdeu l’oportunitat de veure aquest muntatge!

CYRANO

d’Edmond Rostand

 

dissabte, 17 de març – 21:00 h
diumenge, 18 de març – 18:00 h

Després de l’experiència de ‘Terra Baixa’, en la qual Lluís Homar interpretava tot sol els personatges principals de l’obra de Guimerà, i que vam poder veure també dins del Toc de Teatre, ara Lluís Homar interpreta el paper protagonista del clàssic d’Edmond Rostand, ‘Cyrano de Bergerac’.

Aquesta vegada Lluís Homar estarà acompanyat dalt de l’escenari per Joan Anguera, Aina Sánchez i Albert Prat en la nova adaptació que dirigeix Pau Miró.

LES DONES DE FRANK

de Mònica Pérez Blázquez

 

 

dimecres, 21 de març – 18:00 h

“Bobby-soxer” és una invenció sociològica de 1940 que descriu els aficionats sovint molt entusiastes de la música pop tradicional, en particular, del cantant Frank Sinatra. Les Bobby Soxers eren en general, dones adolescents i adultes joves entre 12 i 25 anys que portaven faldilles “canitx” i mitjons curts pel turmell.

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla recorden moments viscuts amb la Nona, una dona fascinant que els descobreix que en la seva joventut als Estats Units (ella era d’origen italià i va viure a New Jersey), va ser una Bobby Soxer autèntica! Ella les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol.

Espectacle musical dedicat al gran Frank Sinatra, en què es combinen cançons, anècdotes, històries i molt d’humor!

Aquestes són les nostres recomanacions per aquest mes de març. Us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

Share This