938731300 info@lafarola.net

Com sempre, us recordem la nostra col·laboració amb el Kursaal i que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

ART

de Yasmina Reza

 

Dissabte, 11 de novembre – 18:00 h
Dissabte, 11 de novembre – 21:00 h
Diumenge, 12 de novembre – 18:00 h

 

Art reunirà a l’escenari del teatre Kursaal tres grans noms de l’escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc i el preu de la seva adquisició posarà a prova l’amistat dels tres homes que semblava impossible de trencar.

DÀMARIS GELABERT

La Dàmaris en concert amb la banda!

 

Diumenge, 19 de novembre – 12:00 h
Diumenge, 19 de novembre – 18:00 h

 

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert portarà a la sala gran del Kursaal el seu univers musical, molt conegut pels nens i nenes que, tant a les escoles com a casa, escolten i canten diàriament les seves cançons.
Un concert-espectacle inoblidable
per gaudir en família.

 

RHÜMIA

cia Rhum i Cia

Dissabte, 4 de novembre – 21:00 h

Aquesta família “inestable” de pallassos i músics excepcionals, que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d’aquesta bilogia clownesca que vam començar amb ‘Rhum’.

PRODUCCIÓ NACIONAL DE DANSA

Roser López Espinosa + Thomas Noone

Divendres, 3 de novembre – 21:00 h

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i del Mercat de les Flors- acorda produir peces de gran format escènic que es podran veure la aquesta temporada en les programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori.

Aquestes són les nostres recomanacions per aquest mes de novembre per començar el nou curs. Us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

Share This