938731300 info@lafarola.net

Com sempre, us recordem la nostra col·laboració amb el Kursaal i que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

PRISCILLA, REINA DEL DESIERTO

El musical

Dijous, 26 d’octubre – 20:00 h
Divendres, 27 d’octubre – 17:30 h
Dissabte, 28 d’octubre – 17:30 h
Diumenge, 29 d’octubre – 17:00 h

 

Basat en la pel·lícula guanyadora d’un Oscar, ‘Priscilla’ és el musical internacional més espectacular i divertit. Narra les aventures de tres artistes drag que travessen el desert australià en un autobús que dona nom al musical. És un viatge amb una banda sonora que inclou els millors èxits de la música disco -des de Tina Turner a Madonna- amb les cançons més ballades de la història, com ara ‘I will Survive’ o ‘It’s rainning men’.

PEYU

‘iTime’

Divendres, 20 d’octubre – 21:00 h

Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l’any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat. Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules. En Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

CONTES D’UN COVE

Cia. de Parranda

Dissabte, 21 d’octubre – 17:30 h

La Ketty té un problema molt gros: no sap què vol ser de gran.
Però gràcies als consells del seu avi -cisteller ja jubilat-, la Ketty decideix
viatjar per tot arreu. I aquest viatge la porta a les Terres del
Sud, Nord, Est i les de l’Oest. Allà, va coneixent la gent, els costums
i les maneres de fer de cada lloc. I tot el què aprèn ho explica a la
gent del seu poble, escrivint-los una postal!

(DES)CONCERTO

de Jordi Purtí

Dimecres, 18 d’octubre – 18:00 h

Amb el bagatge de l’experiència i amb la “solvència contrastada” de l’espectacle ‘Concerto a Tempo d’Umore’, a desCONCERTO es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures. Això és el que ens proposen Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

 

Aquestes són les nostres recomanacions per aquest mes de octubre per començar el nou curs. Us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

Share This