Com sempre, us recordem la nostra col·laboració amb el Kursaal i que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

CANTAGRAN

‘De Berlín al Paral·lel’

 

diumenge, 4 de febrer – 12:00 h
diumenge, 4 de febrer – 18:00 h

 

Un any més, i aquest ja serà el quart, us presentem un concert amb
uns protagonistes entranyables: 200 persones de més de 60 anys
de diverses formacions corals de la ciutat i comarca cantant junts a
l’escenari del Kursaal.

Si en edicions anteriors vam passar una ‘Tarda a l’òpera i a la sarsuela’,
aquest any ens passejarem per alguna de les músiques més
representatives del music-hall. De la mà de la Mone i amb arranjaments
del Daniel López, viatjarem des dels cabarets internacionals
més seriosos fins a casa nostra, a les cançons més properes i
picants del Paral·lel.

Cantagran, a l’escenari hi haurà una dotzena de cors, 5 músics
professionals, una solista que serà la Mone i un/a ballarí/na de claqué.

Un concert emotiu com pocs!

DOS FAMILIAS

de José Pascual Abellán

dijous, 8 de febrer – 21:00 h

El Miquel ha recuperat les regnes de la seva vida i amb elles la custòdia del seu fill biològic. El nen, a qui gairebé no coneix i a qui va perdre només néixer pels seus problemes amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i el Marc, els pares d’acollida, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa…

El Miquel li deu una vida sencera, una vida per davant. La Cristina i el Marc, la possibilitat de continuar amb la vida que han viscut junts fins ara. Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents.

Una trobada necessària. Un muntatge molt emotiu.

CALÍGULA

d’Albert Camus

 

dissabte, 10 de febrer – 21:00 h
diumenge, 11 de febrer – 18:00 h

Pablo Derqui protagonitza aquesta obra del francès d’origen algerià Albert Camus sobre l’absurd existencial, el patiment i la lòg

ica del poder, amb direcció de Mario Gas.

Suetoni, escriptor romà que va deixar per a la posteritat un retrat del tercer emperador romà, Gai Juli César August Germànic, que ha passat a la història amb el sobrenom: Calígula. L’escriptor Albert Camus, un dels autors més importants de la França del segle XX i premi Nobel de Literatura el 1957, va partir d’aquest retrat
per tal de crear una peça teatral que és, de fet, un conjunt d’obres integrades en una de sola. El seu protagonista s’enfronta a l’absurd de l’existència després de la mort de la seva amant i germana, Drussil·la, i en un intent de demostrar la mortalitat i infelicitat dels éssers humans, sotmet els seus súbdits a tota mena d’horrors i persecucions.

EL PETIT PRÍNCEP

d’Antoine de Saint-Exupéry

 

dimarts, 20 de febrer – 21:00 h
dimarts, 20 de febrer – 18:00 h
dimecres, 21 de febrer – 18:00 h
dimecres, 21 de febrer – 12:00 h

El musical d’El Petit Príncep torna a Manresa per les festes de la Llum! Una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, …), creada amb tots els detalls, que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració d‘Antoine de Saint-Exupéry.

Veure el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història imaginària amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, una oportunitat per a aquells que no n’han sentit a parlar mai.

Aquestes són les nostres recomanacions per aquest mes de febrer. Us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

Share This