938731300 info@lafarola.net

Després de la Festa Major sembla que l’estiu ja toca a la seva fi. Però el mes de setembre arriba carregat de bones propostes d’oci i cultura per donar la benvinguda al nou curs.

 

Com sempre, us recordem la nostra col·laboració amb el Kursaal i que si veniu en cotxe, gaudireu d’un descompte del 50% al nostre servei de pàrking.

 

La Farola Cultura 10 Serrat

Comencem parlant de l’actuació estrella d’aquet mes: el nostre estimat Joan Manuel Serrat va visitar casa nostra el passat diumenge, 13 de setembre. No us vam dir res perquè les entrades estaven exhaurides. A la seva visita ens va presentar ‘Antología desordenada’, el disc amb el qual celebra 50 anys de la seva primera actuació..

Serrat celebra l’aniversari amb un disc on reinterpreta amb la veu d’avui i en companyia d’artistes diversos, cinquanta anys de cançons que van de Mediterráneo a Barcelona i jo, i de Para la libertad a Paraules d’amor.

Enhorabona als afortunats que van poder anar-hi.

 

La Farola Cultura 10 Mares i Filles

Mares i filles (20 de setembre, 18:00): és un musical protagonitzat per Nina i Mariona Castillo, que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues no vol renunciar al que té.

Quan podem tallar el cordó umbilical que ens lliga amb el nostre fill? Què passa quan de cop la nostra mare necessita ajuda? Quin és el límit? Quines són les responsabilitats de cada part? I els drets? I els deures? Per què és tan còmode aferrar-se al passat? Què vol dir ser mare? Què vol dir ser filla?

Mares i filles ens convida a reflexionar-hi plegats.

La Farola Cultura 10 Els veins de dalt

Els veïns de dalt (26 de setembre, 21:00 i 27 de setembre, 18:00): Aquesta comèdia és la primera incursió de Cesc Gay al teatre, però l’autor i realitzador porta dues dècades explorant a trossos la quotidianitat més íntima en el cinema, amb pel·lícules com A la ciutat i Una pistola en cada mano. Ara a Els veïns de dalt hi puja carregat.

L’obra és una comèdia fresca, tallant i exacta, d’una precisió que treu l’alè en les rèpliques i que et provoca perplexitat i riures incontrolables.

 

La Farola Cultura 10 Pintamusica

Pintamúsica (19 de setembre, 12:00-17:30-18:30): el Kursaal comença la temporada de programació d’Imagina’t amb aquest espectacle que combina música i pintura, adreçat a infants fins a 4 anys. A través del saxo, el clarinet, el piano i la flauta travessera, els nens i nenes viuen una experiència sensorial completa: per escoltar, mirar, crear.

El fil argumental de ‘Pintamúsica!’ és el pas de les estacions de l’any.

A partir de l’obra més coneguda de Vivaldi, barrejada amb temes catalans, els més petits experimenten amb llums, sons i colors diferents.

 

 

Aquestes són les nostres recomanacions per aquest mes de setembre per començar el nou curs. Us convidem a compartir amb els vostres amics i familiars. Gràcies.

Share This