Des de Pàrking La Farola volem recolzar al comerç i l’activitat empresarial a la nostra ciutat, i des de fa temps col·laborem amb nombrosos comerços i empreses de Manresa. Fruit d’aquesta col·laboració, oferim un descompte del 25% a tots els clients d’alguns dels millors comerços i empreses de la nostra ciutat.

Avui us informem de les col·laboracions amb:

CIDET: és una institució privada i independent, que ofereix una àmplia gamma formativa d’alta qualitat a les empreses. L’objectiu és ser una eina per ajudar a aconseguir l’excel·lència empresarial. Els coneixements i habilitats adquirits amb els seus programes formatius suposen un major rendiment i un avantatge competitiu per a les empreses.

Podeu conèixer la seva àmplia oferta formativa al següent apartat: http://www.cidet.com/formacio

Rossi Perruquers: moda i estilisme al centre de Manresa. Totes les seves clientes i clients que no viviu a prop, tindreu un 25% de descompte perquè venir en cotxe no sigui cap impediment per gaudir de la seva professionalitat i experiència.

Hom Estètica: i per acabar avui, i també al passeig, us convidem a tots a gaudir dels serveis d’estètica i bronzejat d’Hom Estètica. No viure a prop ja no és problema amb el descompte del 25% que oferim per a tots els seus clients.

Fins aquí les nostres recomanacions d’avui. Confiem que us hagin agradat. Continuarem informant de moltes més promocions, col·laboracions i novetats. I com sempre, us convidem a compartir-ho amb els vostres amics i familiars.

 

Share This