Fruit del nostre objectiu de donar suport al comerç local, avui us presentem dos dels comerços més emblemàtics de la nostra ciutat, i amb els quals tenim des de fa temps una col·laboració per facilitar la compra a tots els seus clients. Des del Pàrking La Farola oferim un descompte del 25% a tots els seus clients de:

JOIERIA COPÈRNIC: fundada al 1964 i situada al cor de la nostra ciutat, al carrer Àngel Guimerà, Joieria Copèrnic no destaca només per la seva oferta en articles exclusius en joieria i rellotgeria de la més alta qualitat i les millors marques, sinó que a més a més compta amb un equip de professionals liderat per l’experiència i compromís de Mercè Tarragó, que ofereixen un assessorament únic. I amb la nostra promoció, tots els seus clients que necessiten venir en cotxe, tant de Manresa com d’altres poblacions de la comarca, gaudiran d’un descompte del 25%.

JUANOLA PHOTOMATON – EXPERT: botiga familiar nascuda l’any 1939 i amb 600 m/2 d’exposició al centre de Manresa, tenim el plaer de parlar d’un dels comerços amb més tradició a la nostra ciutat. Dedicada a la venda i reparació d’electrodomèstics, TV, Hi Fi, telefonia, aire condicionat i fotografia entre altres, i associada a la Cadena Expert, fa possible oferir un servei atent i compromès amb el client amb productes de preus assequibles amb una qualitat i garanties excepcionals. Amb contínues promocions i ofertes, us recomanem visitar la seva web per conèixer tots els seus serveis i avantatges: entrega a domicili, finançament sense interessos…

 

Fins aquí les nostres recomanacions d’avui. Confiem que us hagin agradat, i com sempre, us convidem a compartir-ho a les vostres xarxes socials. Gràcies a tots!!

 

 

Share This